Novice

Energetika Ljubljana: Preprečimo nepooblaščen vstop!

Datum: 3. 5. 2018 Besedilo: Miro Jakomin, Foto: Pixabay

Družba Energetika Ljubljana je pred dnevi opozorila na previdnost v primeru obiska lažnih serviserjev oziroma prodajalcev.

Energetika Ljubljana: Preprečimo nepooblaščen vstop!

Kot opozarjajo v družbi Energetika Ljubljana, vas lahko na vašem domu obiščejo lažni serviserji oziroma prodajalci, ki se predstavljajo kot strokovno osebje Energetike Ljubljana oziroma Plinarne. 

»Redni pregledi notranjih plinskih napeljav (razen plinskih trošil) za posamezne odjemalce zemeljskega plina niso zakonsko predpisani, zato se izvajajo le na željo odjemalca. Strokovno osebje Energetike Ljubljana se za obisk na vašem domu predhodno najavi oz. se o rednem pregledu notranje plinske napeljave z vami dogovori na podlagi vašega klica. Pojava in dejanj lažnih serviserjev ne moremo preprečiti, lahko pa jim s previdnostjo in preverjanjem, kot je na primer zahteva, da se osebe izkažejo z ustreznimi identifikacijskimi dokumenti, preprečimo nepooblaščen vstop v domove in nepošten zaslužek,« pojasnjujejo v Energetiki Ljubljana. 

Ob tem so svetovali, da v kolikor vas nenapovedano obiščejo serviserji, od njih zahtevajte identifikacijski dokument oz. službeno izkaznico, ki dokazuje, da je pooblaščeni serviser za plinsko napeljavo. Strokovno osebje Energetike Ljubljana ima službeno izkaznico vedno s seboj.

 

Oceni novico:
ocena: Article Rating (število glasov: 1, skupna ocena: 4)
PRIKAŽI:
Leto:
januar 2020 (37)
februar 2020 (47)
marec 2020 (59)
april 2020 (58)
maj 2020 (53)