Novice

Objavljen javni razpis v zvezi z učinkovitejšo rabo energije

Datum: 9. 4. 2019 Besedilo: Miro Jakomin, Foto: Wikipedia

Nepovratne finančne spodbude se dodeljujejo za večjo izkoriščenost distribucijskih sistemov za plin in toploto.

Objavljen javni razpis v zvezi z učinkovitejšo rabo energije

Na spletnih straneh Energetike Celje in Mestne občine Celje je od 8. aprila naprej objavljen javni razpis za dodelitev nepovratnih finančnih spodbud 2019 za večjo izkoriščenost distribucijskih sistemov za plin in toploto ter učinkovitejšo rabo energije. Zadnji rok za oddajo vlog na razpis je 30. oktober 2019 do 13. ure, sredstva pa se dodelujejo do njihove porabe in po vrstnem redu prispetja popolnih vlog.

Razpis je namenjen lastnikom stanovanjskih hiš in etažnim lastnikom v večstanovanjskih stavbah na območju Mestne občine Celje. Nepovratne finančne spodbude se dodeljujejo za večjo izkoriščenost distribucijskih sistemov za plin in toploto.

Kot je še omenjeno v sporočilu Energetike Celje, so letošnja novost nepovratne finančne spodbude samostojnim podjetnikom, pravnim in fizičnim osebam, ki samostojno opravljajo dejavnost taksi službe kot poklic, in sicer za naložbe v predelavo novega ali rabljenega osebnega vozila na stisnjen zemeljski plin ali za nakupe novega osebnega vozila na stisnjen zemeljski plin, ki spadajo v kategorijo B cestnih vozil.

Več o tem na: www.energetika-ce.si

Oceni novico:
ocena: Article Rating (število glasov: 1, skupna ocena: 2)