e-mobilnost

V Ženevi o izzivih energetskega prehoda

Datum: 12. 3. 2019 Besedilo: povzeto po sporočilu za javnost, Foto: scoopnest.com

V ponudbo vključili modele na popolni električni pogon.

V Ženevi o izzivih energetskega prehoda

Na nedavnem vrhu New Energy Summit E-TENSE Era, ki je potekal na predvečer otvoritve Ženevskega mednarodnega avtomobilskega salona v prodajnem salonu DS STORE v Ženevi, so Yves Bonnefont, generalni direktor DS Automobiles, Jean- Éric Vergne, prvak formule E in ambasador programa E-TENSE, Marco Piffaretti iz podjetja Energie 360° in Ståle Frydenlund iz Norveškega združenja električnih vozil (Norsk EV Association) podajali svoje odgovore na izzive energetskega prehoda.

E-TENSE je globalna vizija znamke DS Automobiles o energetskem prehodu. Na podlagi najnovejše avantgardne strategije za elektrifikacijo je znamka v svojo ponudbo vključila modele z izvedenkami na 100 % električni pogon ali z visoko zmogljivo priključno hibridno tehnologijo, in to v kombinaciji s paleto namenskih storitev. Jean-Éric Vergne je predstavil svoj manifest o »novem življenju«. Kot ambasador programa E-TENSE za DS Automobiles, prvak formule E in voznik dirkalnika DS E-TENSE FE19, se zavzema za trajnostni razvoj in sodeluje v projektu E-TENSE skupaj z znamko DS Automobiles.

Znamka DS lansirala trženje svojega izbora vozil E-TENSE

Na lovorikah svojih zmag v formuli E je znamka DS v Ženevi lansirala trženje svojega izbora vozil E-TENSE. DS 3 CROSSBACK E-TENSE je prvo vozilo premijskega segmenta B-SUV na 100 % električni pogon, ki doseže avtonomijo 320 kilometrov, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 pa je prvi premijski SUV s priključno hibridno tehnologijo, ki v načinu vožnje z ničnimi emisijami (cikel WLTP) doseže 50 kilometrov avtonomije, razvije 300 konjskih moči in ima štirikolesni pogon. (mj)

Več o tem na: www.avto.info

Oceni novico:
ocena: Article Rating (število glasov: 1, skupna ocena: 5)