Novice

Nov portal Moj GEN-I za popolno podporo odjemalcem

Datum: 20. 5. 2020 Besedilo: Vladimir Habjan

Spletni portal Moj GEN-I za podporo uporabnikom piše novo zgodbo.

Nov portal Moj GEN-I za popolno podporo odjemalcem

V središče portala je družba GEN-I s pomočjo digitalnih in analitičnih rešitev postavila izkušnjo svojih odjemalcev. Na enem mestu, dostopnem kadar koli in od kjer koli, jim ponujajo vse, kar potrebujejo za hiter in enostaven pregled ter urejanje storitev, ki jim jih zagotavljajo in nudijo. Vsaka stranka GEN-I ima na novem portalu posebno mesto, ki so ga opremili z napredno tehnologijo in s pripomočki za pregleden dostop do podatkov o sklenjenih pogodbah, merilnih mestih in računih ter do grafičnih prikazov porabe elektrike oziroma zemeljskega plina. Odjemalci GEN-I lahko na portalu z enim klikom določijo, v kakšni obliki želijo prejemati račun, oddajo števčno stanje, urejajo spremembe na merilnem mestu zase, za družinske člane ali drugo pooblaščeno osebo, preverjajo stanje veljavnih akcij in aktualna obvestila, spremljajo stroške porabe in prejemajo nasvete, kako lahko tudi sami prispevajo k manjši porabi elektrike oziroma zemeljskega plina in nižjim stroškom.

K odkrivanju, kaj vse so še dodali med posodobitve portala, vabi tudi sama podoba portala. Vanjo so med drugim vključili možnost podeljevanja pooblastil in spletno podporo uporabnikom, s katero bodo v družbi z veseljem odgovorili na zastavljena vprašanja, rešili morebitno težavo ali poiskali najboljšo rešitev.

Prikaz informacij si lahko vsak uporabnik prilagodi po svojih željah. Ker je portal zasnovan tako, da ga lahko stalno bogatijo z novimi vsebinami in dodatnimi možnostmi za uporabnike, pa je podoba, ki jo predstavljajo v tem trenutku, le začetek nove zgodbe, ki jo pišejo za svoje odjemalce in skupaj z njimi.

Vabljeni na moj.gen-i.si.

 

Oceni novico:
ocena: Article Rating (število glasov: 7, skupna ocena: 1,86)
PRIKAŽI:
Leto:
januar 2021 (41)
februar 2021 (44)
marec 2021 (54)
april 2021 (54)
maj 2021 (58)
junij 2021 (38)