Energetika

Energetika Ljubljana nadgrajuje ponudbo za odjemalce

V Energetiki Ljubljana so že ob koncu prejšnjega leta ustanovili klub Zvestoba ogreva, z ugodnostmi za odjemalce pa nadaljujejo tudi letos.  
Energetika Ljubljana nadgrajuje ponudbo za odjemalce

Klub Zvestoba ogreva je nadgradnja tržnih akcij iz preteklih let, pojasnjujejo v Sektorju za trženje v družbi Energetika Ljubljana, kjer v novejšem času ponujajo velik nabor storitev za dom.  

Za Energetiko Ljubljana so njihovi zvesti kupci najpomembnejši, zato so ob ustanovitvi Kluba sklenili, da jim bodo zvestobo vrnili s številnimi ugodnostmi. Tako so v zadnjem času uvedli več storitev, da bi prav vsakemu od njihovih kupcev dokazali, da res dajejo utrip bivanju, da lahko poskrbijo za celovito in ugodno energetsko oskrbo, udobje vseh virov energije na enem mestu.  

V Sektorju za trženje so prepričani, da je treba danes v precej konkurenčnem okolju njihovim kupcem nuditi dosti več kot le plin, elektriko in toploto. Pričakovanja s strani kupcev so iz leta v leto večja in zahtevnejša in kot ponudnik energetskih storitev morajo biti v koraku s časom in povpraševanjem ter zagotavljati ustrezne rešitve v okviru svoje ponudbe. Klub Zvestoba ogreva članom poleg ugodnih cen nudi še mnoge druge ugodnosti. O tovrstni ponudbi, ki jo omogoča Energetika Ljubljana, je na voljo več informacij na spletni strani www.bivanjudajemoutrip.si.

Prvi korak do izgradnje končne podobe Kluba  

Energetika Ljubljana je že proti koncu minulega leta članom Kluba omogočila  ugodnosti v obliki popustov na dobavo zemeljskega plina in električne energije, s tovrstnimi ugodnostmi pa nadaljujejo tudi v letu 2017. Kot pojasnjujejo v Sektorju za trženje, so dosedanje uveljavljene ugodnosti le prvi korak na poti do izgradnje končne podobe Kluba. Takoj, ko bo možno, bodo vpeljali zbiranje točk. Več zbranih točk, ki bodo posledica večjih nakupov pri nas, naj bi prinašalo še dodatne ugodnosti v obliki popustov ali nižjih cen pri storitvah Energetike Ljubljana.

Miro Jakomin
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.