e-mobilnost

Prijavite se na ELECTRATHON

Reševali boste izziv polnjenja e-vozil v blokovskih naseljih. Electrathon organizirata družba ELES in Elektro Gorenjska.

Prijavite se na ELECTRATHON

Electrathon se bo zgodil 11. in 12. decembra, ELES in Elektro Gorenjska pa imata v skladu za nagrade tokrat 6000€. Ob ugotovitvi, da je množičen prehod na trajnostno e-mobilnost pred velikim izzivom – kako lastnikom e-vozil, ki v stanovanjskih soseskah nimajo zagotovljenih lastnih parkirnih mest, zagotoviti možnost zanesljivega in cenovno ugodnega polnjenja, vam postavljata izziv: poiskati optimalno rešitev. Rok za prijavo je 7. december, prijavite pa se lahko TUKAJ.  

Sodelovanje v dvodnevnem druženju se udežencem prinese nova znanja in izkušnje, predstavitve rezultatov njihovega dela vodstvu družbe, predstavitev ekipe in rešitve na Elesnetu in portalu Naš stik, možnost nadgradnje njihove ideje v projekt in pa seveda potegovanje za denarno nagrado in kosilo z direktorjema družb ELES in Elektro Gorenjska.

Gregor Goričar iz Elesa pravi, da mu je bila udeležba na Electrathonu izziv. Izziv, kako konstruktivno pristopiti k reševanju problema, kako skupaj z ekipo razvijati idejo in jo utemeljevati. Poleg tega je v takšnem procesu spoznal, kako v zelo kratkem času-pod stresom rešiti naloge, sodelovati s timom in brusiti različne perspektive in pristope. Electrathon ga je približal otroku v sebi, ki ga prepogosto zanemarjamo in zatiramo. Najbolje od vsega pa je bila obilica smeha skozi dvodnevno druženje. Janeza Humarja je navdušil sam vpogled v način kreativnega razmišljanja, razumevanja delovanja naprednih start-upov, njegova motivacija pa je bila tudi spoznati ostale hackerje in njihove motive.

Hitro sestavite ekipo in se prijavite. Več informacij o elektro hackathonu pa najdete TUKAJ.

Se vidimo!

Mare Bačnar
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.