Dogodki

CIGRE Simpozij Ljubljana 2021

Ob 100-letnici organizacije CIGRE s sedežem v Parizu bo v Ljubljani potekal mednarodni simpozij z naslovom Transformacija elektroenergetske infrastrukture. Dejstvo, da je mednarodna CIGRE dodelila organizacijo simpozija slovenskemu nacionalnemu komiteju CIGRE-CIRED, ki je za rednim bienalnim kongresom CIGRE največji strokovni dogodek te organizacije v svetu, ravno od 100-letnici svojega delovanja, je nedvomno veliko priznanje tudi slovenski stroki.

Prvi dan simpozija, 21. novembra, bo od 18.00 do 18.30 ure potekalo predavanje, kjer bodo predstavljeni pomembni vpogledi v izzive in ključne rešitve, ki se nam obetajo na področju elektroenergetike. 

Drugi dan simpozija, v ponedeljek, 22. novembra, pa bo od 9.00 do 10.30 ure potekala otvoritvena slovesnost z vabljenimi predavatelji iz tujine. Govorili bodo o globalni vplivih elektroenergetskega sistema in možnostih trajnostnega razvoja s poudarkom na naši regiji.  Več podrobnosti o celotnem programu simpozija, prijavi in drugih informacijah povezanih s tem dogodkom lahko preberete na spletni strani CIGRE-CIRED.

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.