Dogodki

Energetika in okolje 22

Energetika in okolje 22

V organizaciji Prosperie bo 25. maja na Brdu pri Kranju potekal že 12. Vrh zelene energetike, ki bo tokrat namenjen zadnjim novostim zelene transformacije in uvajanja obnovljivih virov energije v novih okoliščinah ene največjih energetskih kriz v EU. Zelena energetska transformacija, kot konkurenčna prednost EU, bo namreč prav zaradi krize še bolj v ospredju in bo zelo velik izziv, da energetiko, poslovne subjekte in celotno družbo preusmerimo k novemu in bolj zelenemu načinu distribucije električne energije. Srečanje na Brdu bo priložnost, da z uglednimi strokovnjaki skušate najti odgovor na vprašanja, kako se na krizo pripraviti za leto 2023, kako povečati odpornost in trajnostno poslovanje podjetij ter neodvisnost glede oskrbe z energenti.
Več o samem programu, udeležbi in drugih podrobnosti si lahko preberete tukaj, pa ne pozabite, da lahko z zgodnjo prijavo prihranite. Vabljeni!

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.