e-mobilnost

4.konferenca o lokalni e-mobilnosti

Letošnja konferenca o lokani e-mobilnosti bo že četrta po vrsti, po krajšem premoru pa bo znova potekala v živo, in sicer 13. aprila na Brdu pri Kranju.

4.konferenca o lokalni e-mobilnosti

V organizaciji Emobility bo 13. aprila na Brdu pri Kranju potekala celodnevna konferenca na temo spodbujanja e-mobilnosti v lokalnih skupnostih, pri čemer boste lahko iz prve roke prisluhnili tudi izkušnjam najuspešnejših evropskih držav. Med nosilnimi letošnjimi temami so vprašanja povezana s polnilno infrastrukturo in obračunavanjem polnjenja vozil, razvojem e-vozil in baterij ter vlogo občin in razvojnih agencij pri širjenju e-mobilnosti, v okviru panelnih razprav pa bo zagotovo zanimivo prisluhniti tudi pogovoru o tem, kaj bi se morala Slovenija naučiti iz primerov dobrih praks v tujini. V okviru konference bo potekal tudi tradicionalni izbor za najbolj e-mobilnostno mesto in občino, srečanje pa bo tudi priložnost za medsebojno izmenjavo izkušenj. Za konferenco je na voljo je le še nekaj prostih, zato pohitite s prijavami. Prijavnico lahko najdete na tem naslovu.
 

Brane Janjič
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.