Energetika

Akcija Ohrani in prihrani še do sredine avgusta

Energetika Ljubljana je zaradi velikega zanimanja med kupci ponovno podaljšala akcijo Ohrani in prihrani pri plinu in elektriki.
Akcija Ohrani in prihrani še do sredine avgusta

Kupci se lahko v akcijo za najugodnejše cene zemeljskega plina in/ali električne energije prijavijo še do 15. avgusta 2017. 

»Akcija Ohrani in prihrani 2017 nagovarja kupce zemeljskega plina in električne energije z zelo ugodnimi akcijskimi cenami obeh energentov za eno leto, ki si jih lahko skupaj ali posamično zagotovijo ob vezavi za 12 mesecev,« pojasnjujejo v družbi Energetika Ljubljana. 

Prizadevajo si za celovito energetsko oskrbo 

V Energetiki Ljubljana je na področju trženja v teku več projektov, katerih cilj je kakovostna, zanesljiva, konkurenčna celovita energetska oskrba. V prejšnjem letu  so po uspešno uvedeni maloprodaji električne energije uvedli še klub Zvestoba ogreva, ki članom omogoča dodatne popuste in druge ugodnosti. 

Kot ugotavljajo v omenjeni družbi, je tako za akcijo Ohrani in prihrani, kakor tudi za članstvo v klubu Zvestoba ogreva, med kupci veliko zanimanje. V njihovem sektorju za trženje nenehno razmišljajo, kaj bi še lahko omogočili njihovim kupcem in kako bi lahko ponudbo za učinkovito energetsko oskrbo kar najbolje predstavili na trgu. 

Več o tem na: www.bivanjudajemoutrip.si

Miro Jakomin
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.