Energetika

Akcija Vedno polni energije še dobre tri tedne

Z akcijo Energetike Ljubljana si lahko kupci za 12 mesecev zagotovijo navzgor zamejeno neto ceno za dobavo zemeljskega plina in/ali električne energije.
Akcija Vedno polni energije še dobre tri tedne

Akcija za dobavo zemeljskega plina ali zemeljskega plina in električne energije hkrati, ki se je začela septembra in so jo promovirali v večjem ljubljanskem nakupovalnem središču, bo potekala še dobre tri tedne, točneje - do 6. decembra 2017, pojasnjuje Energetika Ljubljana. 

Kupci, ki se včlanijo v akcijo za dobavo zemeljskega plina ali zemeljskega plina in električne energije hkrati, za darilo prejmejo mobilno baterijo, ki jim bo zagotovila energijo tudi takrat, ko je morda že malo zmanjkuje. S tem namenom je bilo izbrano tudi ime akcije Vedno polni energije. 

Poleg treh električnih koles še glavna nagrada 

Nagradna igra Vedno polni energije bo razveselila vse ljubitelje modernih prevoznih sredstev ter seveda vsakega gospodinjskega uporabnika električne energije. V nagradni igri bodo namreč do sredine decembra izžrebali tri električna kolesa S-bike F50e, na zadnjem žrebanju v decembru pa še glavno nagrado 1 x 1 leto brezplačne električne energije pri Energetiki Ljubljana. Nagrada je brezplačna električna energija do višine mesečnega neto zneska dobavljene energije 150 evrov in ne vključuje stroškov dostopa do distribucijskega omrežja električne energije, prispevkov in dajatev ter davka na dodano vrednost na postavke, ki niso predmet nagrade. 

Prijave v nagradno igro so možne še do 6. decembra 2017 preko spletnega obrazca na strani www.bivanjudajemoutrip.si ali osebno na sedežu Energetike Ljubljana. 

Več o tem na www.bivanjudajemoutrip.si

Miro Jakomin
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.