Energetika

Družba Elektro Gorenjska prejela prestižno priznanje

Podjetje Elektro Gorenjska je nedavno postalo prejemnik kristalne plakete zlate bonitetne odličnosti, ki je priznanje za njihovo dolgoletno finančno stabilnost, odličnost poslovne politike ter korektnost v poslovnih odnosih. Priznanje, ki ga podeljuje bonitetna hiša CompanyWall, Elektro Gorenjska uvršča med najbolj zaupanja vredna in uspešna podjetja v regiji.

Družba Elektro Gorenjska prejela prestižno priznanje

Bonitetna hiša CompanyWall, ki stoji za podelitvijo priznanj, izvaja obsežne analize poslovnih podatkov za številne stranke po Sloveniji in tujini. Po njihovih besedah, Elektro Gorenjska že tri leta izkazuje eno najboljših bonitetnih ocen. "Podjetje kontinuirano dosega odlične poslovne rezultate, ki ne le da kažejo na njihovo finančno stabilnost, ampak tudi ustvarjajo zaupanje med poslovnimi partnerji," je zapisano v obrazložitvi priznanja.

Regionalni pomen in konkurenčnost
Kristalna bonitetna odličnost je priznanje, ki ga prejmejo samo najbolj konkurenčna podjetja iz širše regije, vključno s Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Črno goro, Bosno in Hercegovino, Severno Makedonijo in Madžarsko. Elektro Gorenjska se s tem priznanjem postavlja ob bok vodilnim podjetjem, ki so znana po svoji zanesljivosti in izjemnih poslovnih dosežkih. Pridobitev kristalne plakete je tako potrditev uspešnosti podjetja, ob enem pa tudi tudi simbol zavezanosti k trajnosti in zanesljivosti v poslovnem svetu. "Ponosni smo na to priznanje, saj potrjuje našo zavezanost k trajnostnemu poslovanju in dokazuje našo zanesljivost kot partnerja," je poudarilo vodstvo Elektro Gorenjska.

Elektro Gorenjska z odlično bonitetno oceno
Prejem kristalne plakete zlate bonitetne odličnosti za Elektro Gorenjska predstavlja tako potrditev njihovih finančnih in poslovnih uspehov, kot tudi pomembno priznanje, ki bo dodatno okrepilo zaupanje med njihovimi poslovnimi partnerji in strankami po celotni regiji. To priznanje vsekakor utrjuje položaj Elektro Gorenjska na trgu in potrjuje njihov status kot enega izmed pomembnih igralcev v elektroenergetskem sektorju.

Mare Bačnar
O avtorju