Energetika

Družba Elektro Maribor bo pomagala zdravstvenemu domu

Elektro Maribor je z donatorskimi sredstvi v višini 4.720 evrov podprl Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor.
Družba Elektro Maribor bo pomagala zdravstvenemu domu

Zdravstvenega dom dr. Adolfa Drolca si namreč prizadeva za izgradnjo nujno potrebnega objekta za potrebe Službe za fizikalno in rehabilitacijsko medicino.

Ob predaji donacije direktorju zdravstvenega doma prim. asist. mag. Jerneju Završniku, je predsednik uprave Elektra Maribor mag. Boris Sovič poudaril, da v družbi veliko pozornosti namenjajo preventivnim zdravstvenim aktivnostim, s katerimi svoje zaposlene ozaveščajo o pomenu skrbi za lastno zdravje. Kot je dejal, je zdravje izredno pomembno, čeprav se tega, ko smo zdravi, vse premalo zavedamo. Sodelovanje in podpora ustanovi kot je zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor je tako nadgradnja teh aktivnosti. Kot je še povedal, ga veseli, da bodo s svojim prispevkom lahko pripomogli k izgradnji objekta, ki je pomemben za dejavnost zdravstvenega doma in s tem za prebivalstvo.

Direktor Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor prim. asist. mag. Jernej Završnik je ob tej priložnosti povedal, da je stalna vodnica pri njihovem delu to, kako dobro opraviti svoje poslanstvo ter kako uresničiti najbolj nujne strokovne in poslovne načrte. Zdravstveni dom je v pripravi izgradnje nujno potrebnega objekta za potrebe Službe za fizikalno in rehabilitacijsko medicino. Pri tem ni mogoče mimo spoznanja, da tega vsega preprosto ne zmoremo sami, brez pomoči naših ustanoviteljev in v nekaterih primerih tudi ne brez donatorjev, je še dejal. Zato ga veseli, da se je Elektro Maribor odločil, da jim bo z donatorskimi sredstvi pomagal pri pripravi izgradnje. (pb)  

Več na: www.elektro-maribor.si

Polona Bahun
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.