Energetika

Elektro Celje na zaposlitvenem dogodku predstavlja svoje delovanje

Pri družbi Elektro Celje so se udeležili dogodka Skok v zaposlitev, na katerem se povezujejo iskalci zaposlitve in delodajalci, ki predstavljajo svoje delovanje.

Elektro Celje na zaposlitvenem dogodku predstavlja svoje delovanje

Kadrovska vprašanja se vse pogosteje izpostavljajo med ključnimi izzivi prihodnosti tudi v energetiki. Prihod novih tehnologij in intenzivne spremembe znotraj panoge, širitve in nadomeščanje odhajajočih kadrov predstavljajo zaposlitvene priložnosti za iskalce zaposlitve, hkrati pa si podjetja v energetiki z različnimi ukrepi prizadevajo pridobiti kakovosten in usposobljen kader.

Povezovanje med iskalci zaposlitve in zaposlovalci je ukrep, ki lahko olajša pot do sklenitve sodelovanja. Pri družbi Elektro Celje so se zato udeležili današnjega kariernega dogodka Skok v zaposlitev, ki so za pripravili pri Območni službi Zavoda za zaposlovanje Velenje, in na katerem so interesentom predstavljali svoje delovanje.

Kot so ob tem zapisali, so na ta način lahko posamezniki na strnjen in hiter način pridobijo vpogled v dejavnosti in priložnosti na trgu dela.

Poleg Elektra Celje je na dogodku sodelovalo še 16 podjetij iz predelovalnih dejavnosti, energetike in gradbeništva. Pridružili pa so se tudi predstavniki Slovenske vojske, Policije, Območne obrtno-podjetniške zbornice Velenje ter Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica.

Današnji dogodek je le eden izmed dogodkov, na katerih se povezujejo z iskalci zaposlitve. V prihodnjih tednih boste družbo Elektro Celje lahko srečali še na dogodkih FERI Povezuje!, ki bo 20. marca v Mariboru, ter na zaposlitveno-kariernem sejmu ZRSZ, ki bo 10. aprila v Krškem.

Pri družbi Elektro Celje imajo trenutno sicer več odprtih razpisov za prosta delovna mesta v Celju in Krškem, ki jih najdete na tej povezavi.

Katarina Prelesnik
O avtorju