Energetika

Elektro Gorenjska na dogodku "Zaposlitvena kavarna"

Elektro Gorenjska si prizadeva za razvoj mladih lokalnih talentov s programi, kot so štipendiranje, prakse, poletna šola Transformator in zaposlitvene priložnosti.

Elektro Gorenjska na dogodku "Zaposlitvena kavarna"
Podjetje si prizadeva odpreti vrata mladim posameznikom v svet energetike, nudijo štipendije, možnosti za opravljanje praktičnega usposabljanja, vključevanje v Poletno šolo Transformator ter možnosti zaposlitve.

Elektro Gorenjska v skladu s svojim poslanstvom, močno prispeva k razvoju lokalnih talentov, še posebej mladih. V letošnjem letu so sodelovali na dogodku z naslovom »Zaposlitvena Kavarna«, ki ga je organiziral Šolski center Kranj.

Srčna odgovornost do mladih: Odpiranje vrat v svet energetike
Zavzemanje za razvoj mladih in ustvarjanje priložnosti za njihov napredek je ena izmed ključnih nalog Elektro Gorenjske. Podjetje si prizadeva odpreti vrata mladim posameznikom v svet energetike, nudijo štipendije, možnosti za opravljanje praktičnega usposabljanja, vključevanje v Poletno šolo Transformator ter možnosti zaposlitve.

Vključevanje v program poletne šole Transformator
Eden izmed njihovih ključnih programov za mlade je Poletna šola Transformator, ki predstavlja priložnost za mlade talente, da razvijajo svoje znanje in spretnosti v okviru elektroenergetike. S tem programom želijo mladim ponuditi platformo, kjer lahko odkrivajo in razvijajo svoj polni potencial.

Mare Bačnar
O avtorju