Energetika

Elektro Maribor nagrajuje najboljše dijake

Najboljši dijak preteklega šolskega leta na Ptujskem je postal Andraž Čeh. 
Elektro Maribor nagrajuje najboljše dijake
Elektro Maribor je konec minulega tedna že tradicionalno podelil nagrado za odlične dosežke v izobraževanju najboljšemu dijaku Srednje elektro in računalniške šole Ptuj. Ta laskavi naziv je prejel Andraž Čeh, dijaka pa je izbrala šola na podlagi njegovih dosežkov. Rajko Fajt, Ravnatelj Srednje elektro in računalniške šole Ptuj Rajko Fajt je ob podelitvi priznanja poudaril, da je sodelovanje z Elektrom Maribor pri spodbujanju dijakov k doseganju izjemnih učnih uspehov že vrsto let zelo dobro in izrazil upanje, da bi takšno ostalo še naprej ter dodal, da jim pomeni tudi potrditev, da delajo v pravi smeri. 

Predsednik uprave Elektra Maribor mag. Boris Sovič pa je izpostavil, da si Elektro Maribor pri opravljanju svojega temeljnega poslanstva že vrsto let prizadeva tudi za širjenje energetske odličnosti ter zato nagrajuje tudi odličnost v izobraževanju v  srednjih elektro šolah v regiji. Ob tem je izrazil tudi čestitke nagrajencu za njegove uspehe, z željo, da mu bo odličnost v šolskem in obšolskem delu cilj tudi pri nadaljnjih izzivih.

Brane Janjič
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.