Energetika

Elektro Maribor podelil priznanja najboljšim dijakinjam in dijakom

Podelitev nagrad najboljšim dijakinjam in dijakom elektrotehniških srednjih šol iz njihovega območja je potekala že desetič.
Elektro Maribor podelil priznanja najboljšim dijakinjam in dijakom

V Elektru Maribor radi izpostavljajo, da sta kakovost in odličnost v poslovanju pomembni tako za gospodarstvo kot tudi za področje izobraževanja ter širše skupnosti. V družbi zato že vrsto let spodbujajo odličnost tudi v sistemu izobraževanja, pri čemer vsako leto v sodelovanju s srednjimi šolami elektrotehnične usmeritve na oskrbnem območju Elektra Maribor nagradijo najboljše dijakinje in dijake. Te dni so tako nagradili Simona Plazarja, Sašo Lampreta in Žana Juriča iz Srednje elektro šole Ptuj, na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota so se s svojim delom v minulem šolskem letu najbolje izkazali Maja Regoršek, Žiga Sobočan in Miha Fekonja, priznanje za najboljše dijake na Srednji elektro-računalniški šoli Maribor pa so prejeli Aljaž Kokol, Peter Rojs in David Oblak.
Najboljši dijak na posamezni šoli je prejel zlati znak odličnosti in nagrado v višini 300 evrov, drugouvrščeni srebrni znak odličnosti in nagrado v višini 200 evrov, tretjeuvrščeni pa bronasti znak odličnosti in nagrado v višini 100 evrov.

Brane Janjič
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.