Energetika

Energetika in regulativa 23

Prosperia 25. januarja pripravlja že deseto konferenco o novostih energetske regulative, ki bodo v kriznih časih pomembno vplivale na poslovanje v prihodnjem letu.

Energetika in regulativa 23

Na že 10. tovrstnem srečanju, ki bo v hibridni obliki potekalo 25. januarja 2023, se boste lahko seznanili z novostmi krizne energetske regulative za prihodnje leto in se posvetovali z vodilnimi strokovnjaki in odločevalci o rešitvah in aktualnih dogajanjih, kot so, kako optimizirati rabo omrežij in energije, novosti tarifnega sistema, trg prožnosti, vzpostavljanje energetskih skupnosti in premiki na trgih energentov. Udeležbo na konferenci so že potrdili številni vodilni strokovnjaki z navedenih področij. Tako bo direktorica Agencije za energijo mag. Duška Godina na osrednjem omizju izpostavila novosti regulative za leto 2023, mag. David Batič pa izzive trga prožnosti. Mag. Aleksander Mervar iz Elesa in mag. Boris Kupec iz GIZ-a distribucije bosta naslovila praktične izzive regulative za omrežja, Marjan Eberlinc iz Plinovodov pa aktualne razmere na področju oskrbe z zemeljskim plinom. Zanimiva razprave se obeta tudi ob predstavitvi Jana Kostevca iz ACER-ja, ki bo spregovoril o nujni optimizaciji omrežij in motivaciji zanj. 
Do konca leta lahko izrabite ugodnosti za zgodnje prijave, na voljo pa so tudi dodatni popusti za hkratno prijavo treh ali več udeležencev iz iste organizacije (skupinska vstopnica) ter predstavnike občin in izobraževalnih ustanov. Več podrobnosti glede programa in same prijave najdete na spletnem naslovu Prosperie. Se vidimo!

Brane Janjič
O avtorju