Energetika

Energetika Ljubljana kupce preseneča z ugodnostmi

V Energetiki Ljubljana so v okviru zadnje javnomnenjske raziskave preverjali tudi prepoznavnost kluba Zvestoba ogreva.
Energetika Ljubljana kupce preseneča z ugodnostmi

V družbi Energetika Ljubljana že vrsto let izvajajo kontinuirano javnomnenjsko raziskavo, kjer na stalnem vzorcu anketiranih raziskujejo odnos Ljubljančanov do Energetike Ljubljana. Tudi pri zadnjem merjenju v minulem letu so preverjali zadovoljstvo z njihovimi storitvami. 

Kot so ugotovili, poznavanje Energetike Ljubljana narašča. V obdobju od leta 2012 povprečna ocena poznavanja podjetja znaša 3,35, z zadnjo oceno 3,81 pa je Energetika Ljubljana doslej dosegla najvišji ugled. Te in druge rezultate so podrobneje predstavili v njihovi reviji Megavat. 

Po skoraj enem letu, odkar je bil v družbi Energetika Ljubljana ustanovljen klub Zvestoba ogreva, so preverjali tudi njegovo prepoznavnost. Kot so zapisali, je žal med anketiranimi precej visok odstotek, ki kluba Zvestoba ogreva še ne pozna (84,4 %), dobra desetina (10,8 %) klub pozna, vendar vanj niso včlanjeni, medtem ko 4,8 % vprašanih zatrjuje, da klub pozna in so vanj tudi včlanjeni. Dobra polovica (50,5 %) anketiranih je za Klub Zvestoba ogreva izvedela na zadnji strani računov, sledijo pa si spletna stran Energetike Ljubljana, Facebook oglasi, 9,9 % pa je informacije o klubu izvedelo ob obisku svetovalca Energetike Ljubljana. 

Ugodnosti predstavljene na spletni strani bivanjudajemoutrip.si

Klub Zvestoba ogreva ima danes že več kot 10.000 aktivnih članov. Mesečno dodajajo nove klubske ugodnosti in se trudijo, da bi bile za njihove kupce čim bolj uporabne in zanimive. Tako imajo člani kluba cenejši tehnični pregled osebnih vozil pri LPP, veliko ugodneje lahko obiščejo otroško mesto MiniCity, se ugodnejše rekreirajo v okviru Šport Ljubljana, imajo pri Energetiki Ljubljana popust na izdelavo geodetskega načrta in lahko dobijo finančno subvencijo za nakup e-kolesa. 

Decembra lani so obstoječim dodali še nekaj prazničnih ugodnosti: brezplačno stilsko svetovanje, ugodnejše frizerske in fotografske storitve, popust na predbožične in novoletne izlete ter kulturne dogodke, pa tudi ugodnejše nakupe za hišne ljubljenčke. Sicer pa so klubske ugodnosti redno objavljene na spletni strani bivanjudajemoutrip.si oziroma se kupci lahko o njih, kot pojasnjujejo v Energetiki Ljubljana, pozanimajo v njihovem kontaktnem centru.

 

 

 

Miro Jakomin
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.