Energetika

Energetika Ljubljana svojim uporabnikom omogoča najnižjo ceno plina v Sloveniji

Nižja cena bo veljala do vključno maja oziroma do konca izrednih razmer.
Energetika Ljubljana svojim uporabnikom omogoča najnižjo ceno plina v Sloveniji

Energetika Ljubljana uporabnikom zemeljskega plina, ki so tudi člani njenega kluba zvestobe, omogoča najnižjo ceno plina v Sloveniji. Ta je od rednega cenika nižja za kar 20 odstotkov. V času izrednih razmer, zaradi katerih mora biti velika večina prebivalcev doma, bo prihranek občuten tako pri strošku za ogrevanje, saj imamo namesto pomladi zopet zimo, kakor tudi pri porabi plina za kuhanje. Poleg tega pa bo za deset odstotkov znižala ceno zemeljskega plina tudi vsem ostalim odjemalcem, ki so na rednem ceniku in, ki niso člani kluba.

Ob tej priložnosti Energetika Ljubljana svoje uporabnike zemeljskega plina, ki še niso člani kluba Zvestoba ogreva, vabi, da se čim prej včlanijo v klub in si tako najnižjo možno ceno plina zagotovijo že za marec.

Vse potrebne informacije so na voljo na spletnih straneh www.bivanjudajemoutrip.si ali na brezplačni telefonski številki 080 2882. (pb)

povzeto po sporočilu za javnost
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.