Energetika

Energetika Ljubljana uvaja še klub Zvestoba ogreva

V družbi Energetika Ljubljana uvajajo nove ugodnosti za člane kluba Zvestoba ogreva.
Energetika Ljubljana uvaja še klub Zvestoba ogreva

V klub Zvestoba ogreva se lahko včlanijo tudi uporabniki, ki so že deležni akcijskih ugodnosti Energetike Ljubljane.

Uporabniki zemeljskega plina na primer, ki se bodo v klub včlanili do 20. decembra, bodo deležni 20-odstotkov nižje cene plina, v kolikor pa so ali bodo ob tem postali še uporabniki električne energije Energetike Ljubljana, pa bodo ob nižji ceni plina deležni še 15-odstotnega znižanja cene elektrike.

Cena zemeljskega plina bo tako za člane kluba znašala 0,1999 evra za standardni kubični meter, cena elektrike pa od 0,02882 evra za kilovatno uro  v mali tarifi in od 0,05399 evra za kilovatno uro v veliki tarifi.  

V Energetiki Ljubljana si prizadevajo za čim več povezanih storitev  

Energetika Ljubljana je po pripojitvi TE-TOL, največje soproizvodnje toplotne in električne energije, sprejela novo strategijo s ciljem postati ponudnik celovite oskrbe z energijo v ljubljanski urbani regiji, ki bo osredotočen na povečanje udobja ter prihrankov svojih uporabnikov. V prvem koraku je uvedla maloprodajo električne energije, ki je še posebej ugodna za njihove obstoječe in nove uporabnike toplote in plina.  

Uporabniki, ki so priključeni na daljinske energetske sisteme v Ljubljani, pomembno prispevajo k višanju kakovosti zraka in s tem h kakovosti bivanja, zato si Energetika Ljubljana prizadeva, da jim ponudi čim več povezanih storitev, torej toploto, plin, elektriko in še kaj, s čimer bodo deležni ne samo energetsko in okoljsko učinkovite oskrbe z energijo, temveč tudi cenovno ugodnejše.  

Več o tem: www.bivanjudajemoutrip.si

Miro Jakomin
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.