Energetika

Inovacija energetike ’23

Za laskavi naslov Najboljša inovacija 2023 se bo letos potegovalo kar 14 inovativnih rešitev s področja optimizacije in upravljanja z energijo, uvajanja hranilnikov in izrabe sončne energije.

Inovacija energetike ’23

V času, ko nove tehnologije v temeljih transformirajo energetiko in utečene poslovne modele, je prav inovativnost tista, ki prinaša konkurenčne prednosti in omogoča uspešen zeleni prehod. Če se želite seznaniti s prihodnostjo energetskega trga, novimi tehnologijami in inovativnimi rešitvami, ki naj bi pomagale k zeleni preobrazbi energetskega sektorja, potem nikakor ne smete zamuditi že 15 konference o Inovacijah v energetiki, ki bo potekala 4. oktobra na Brdu pri Kranju.
Na letošnjem dogodku bo v ospredju pogosto spregledana dodana vrednost drznih pristopov k inovacijam, manjkala pa ne bodo niti vprašanja in pogovori, ki spodbujajo zagon in krepijo sodelovanje med ključnimi akterji zelenega prehoda. O tem, kako z inovativnostjo in sodelovanjem do uspeha, bo tekla beseda tudi na zaključnem omizju, na katerem bodo sodelovali mag. Aleksander Mervar iz Elesa, dr. Dejan Paravan iz GEN energije, dr. Tomaž Štokelj iz HSE in Marjan Eberlinc iz Plinovodov.
Ob tem gre še omeniti, da lahko pooblaščeni in nadzorni inženirji, člani Inženirske zbornice Slovenije, z udeležbo na konferenci pridobijo tri kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev, pri čemer pa morajo za pridobitev ustreznega potrdila v elektronski prijavi označiti potrdilo IZS in navesti številko članske izkaznice. Podrobnosti glede programa in prijave si lahko prebereta na spletnem naslovu Prosperie. Vabljeni!
 

Brane Janjič
O avtorju