Energetika

Mariborčani ponujajo trajno fiksno ceno

Do 10. februarja lahko sklenete posebno pogodbo, ki vam zagotavlja fiksno ceno elektrike do konca leta 2014.
Mariborčani ponujajo trajno fiksno ceno
V podjetju Elektro Maribor Energija plus, d.o.o., so za vse gospodinjske kupce pripravili posebno ponudbo Trajna fiksna cena. Tako so izpolnili zavezo, ki so jo dali ob napovedi spremembe cen konec minulega leta. Posebna ponudba družbe Elektro Maribor Energija plus  je časovno omejena in traja do 10. februarja letos. S podpisom pristopne izjave oziroma sklenitvijo pogodbe (za nove kupce), si lahko vsa gospodinjstva že danes električno energijo za leti 2013 in 2014 zagotovijo po trajni fiksni ceni, hkrati pa sodelujejo v nagradnem žrebanju za sezonsko smučarsko karto na Rogli in vrsto drugih ugodnosti.        
Cene električne energije so odvisne od mnogih dejavnikov. Na prvem mestu sta vedno ponudba in povpraševanje. Trenutno smo v situaciji, ko cene, zaradi negotovosti v svetovnem gospodarstvu in trgovini, dnevno nihajo. Tako je posebna ponudba, ki gospodinjstvom zagotavlja fiksno ceno do leta 2014, za vse obstoječe in tudi nove kupce, več kot dobrodošla. 
»Ponosen sem, da smo uspeli tako hitro izpolniti zavezo, ki smo jo dali svojim kupcem. Tako smo tudi dokazali, da smo verodostojen partner, ki drži besedo. Naša prednostna naloga sedaj je, da se osredotočimo v nadgradnjo kakovosti naših storitev, saj so slednje za uporabnike enako pomembne kot cena,« je poudaril direktor Elektro Maribor Energija plus Bojan Horvat.
V kolikor se za posebno ponudbo odloči povprečen slovenski kupec z dvotarifnim merjenjem in porabo 4.000 kWh/leto (razmerje porabe VT/MT 50/50), bo le-ta do konca leta 2014 za porabljeno električno energijo privarčeval okoli 30 evrov, kupec z enotarifnim merjenjem in porabo 4.000 kWh/leto pa kar 55 evrov (na podlagi primerjave s cenami, ki začnejo veljati 1. februarja.2012).(bj)
Brane Janjič
O avtorju