Energetika

Na Ministrstvu za infrastrukturo z optimizmom novim izzivom in zmagam naproti

Na sedežu Ministrstva za infrastrukturo je potekala uradna predaja poslov med nekdanjim ministrom Jernejem Vrtovcem in novim ministrom mag. Bojanom Kumrom.

Na Ministrstvu za infrastrukturo z optimizmom novim izzivom in zmagam naproti

Jernej Vrtovec je novemu ministru mag. Bojanu Kumru in novima državnima sekretarkama mag. Alenki Bratušek ter mag. Tini Seršen predstavil delo zadnjih dveh let, skupaj pa so spregovorili tudi o mnogih prihajajočih izzivih s področja prometa, energetike in trajnostne mobilnosti.

Jernej Vrtovec je mag. Bojanu Kumru najprej zaželel dobro delo v prihodnje in poudaril, da mu bo nudil vso potrebno podporo, še zlasti pri spopadanju z energetsko draginjo, kjer je bilo že veliko narejenega, in ki predstavlja enega izmed ključnih izzivov Slovenije in Evrope. To pa bo vsekakor vplivalo na kakovostnejše življenje vseh državljanov. Izpostavil je tudi podražitve gradbenih materialov, ki zagotovo vplivajo na investicijski tok, ki so ga začeli ter sklenil, da ministrstvo zapušča v dobri kondiciji in z dobrim investicijskim tokom.

Novi minister mag. Bojan Kumer je zagotovil, da se bo po najboljših močeh trudil, da bo svoje delo opravljal kar najbolje, ter se dosedanji ekipi na ministrstvu zahvalil za opravljeno delo v težkih razmerah. Kot je dejal, so pri primopredaji poslov dobili odgovore na številna vprašanja. Prizadevali si bodo, da bodo v skladu s svojimi obljubami in programom ta resor popeljali novim izzivom in zmagam naproti, v zeleno in razvojno naravnano družbo ter Slovenijo, na katero bomo vsi ponosni.

Polona Bahun
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.