Energetika

Nov produkt na plinskem trgu

Trg s plinom se očitno prebuja, saj je po vstopu GEN-I na trg s plinom, dodatno ugodno ponudbo napovedala tudi Energetika Ljubljana.
Nov produkt na plinskem trgu

Kot so poudarili predstavniki omenjenega podjetja, je Bodi aktiven, zmanjšaj račun prvi produkt v celoviti ponudbi energetskih rešitev. Potrošnikom zagotavlja nižje cene plina za kar dvanajst mesecev in cilja na proaktivnost odjemalcev pri izbiri ponudnika zemeljskega plina, kjer bo konkurenca zaradi velikih sprememb, ki se dogajajo na trgu s plinom v Evropi, z vstopom večih ponudnikov le naraščala.  

»150 let izkušenj na področju oskrbe s plinom je vsekakor tista dodana vrednost, ki bo skupaj z novimi, odjemalcem prijaznimi produkti, naša poglavitna konkurenčna prednost pred ostalimi igralci na odprtem trgu z zemeljskim plinom. Naš cilj je, da izkoristimo prednosti večje ponudbe plina na trgu in svojim potrošnikom zagotovimo konkurenčno ponudbo in zanesljivo dobavo,« je poudaril Hrvoje Drašković, direktor Javnega podjetja Energetika Ljubljana.  

Produkt »Bodi aktiven, zmanjšaj račun« s prijavo v akcijo omogoča obstoječim ter novim odjemalcem zemeljskega plina dodatno ugodnost v obliki nižjega mesečnega računa v naslednjem letu oziroma 12 mesecih. To je le ena izmed storitev, ki jih pripravlja Energetika Ljubljana. Že sedaj se izvaja širok nabor storitev, kot so npr. nepovratne finančne spodbude, izvedba notranje plinske napeljave v paketu s plinskim kotlom, izdelava projektne dokumentacije, ponudba pogonskega goriva CNG (stisnjen zemeljski plin pod blagovno znamko Metan), različne finančne ugodnosti (finančni najemi, krediti). Ponujene bodo tudi storitve energetskega svetovanja ter enakomerni mesečni obrok, s čimer bodo zaokrožili celovite energetske rešitve za gospodinjske ter poslovne odjemalce.  

Na Energetiki Ljubljana so ob tej priložnosti še poudarili, da uvedba tega produkta predstavlja velik korak za potrošnike plina, ki si lahko nižjo ceno plina zagotovijo za celo leto. (mj)

Miro Jakomin
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.