Energetika

Nova aplikacija za uporabnike storitev Energetike Ljubljana

Energetika Ljubljana je za uporabnike poleg stalnega spletnega obveščanja uvedla še brezplačno SMS obveščanje o delih na omrežju.  
Nova aplikacija za uporabnike storitev Energetike Ljubljana

Kot pojasnjujejo v družbi Energetika Ljubljana, upravljajo dva sistema za daljinsko oskrbo z energijo, in sicer vročevodno in plinovodno omrežje, ki v skupni izmeri obsegata več kot 1600 kilometrov cevi. Oba sistema z energetskega in okoljskega vidika že vrsto let pomembno prispevata k izboljšanju kakovosti bivanja v Ljubljani. 

Za zanesljivo dobavo toplote in zemeljskega plina, kot tudi za razvoj obeh omrežij, poleg nepredvidenih intervencijskih del izvajajo tudi sistematične obnove in širitve omrežij. Ker so dela na omrežjih povezana tudi z zaustavitvijo obratovanja in prekinitvijo dobave energije, uporabnike o posameznih delih sproti obveščajo. 

Prijava v novo aplikacijo je hitra in enostavna. Vsi uporabniki toplote in/ali plina se lahko prijavijo preko mobilnega portala m.te-tol.si ali na spletni strani: www.bivanjudajemoutrip.si

 

Miro Jakomin
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.