Energetika

Pomoč Elektra Maribor ptujskima humanitarnima organizacijama

Elektro Maribor je v začetku septembra podelil denarno pomoč v višini po 1.800 evrov humanitarnima organizacijama na območju Ptuja.
Pomoč Elektra Maribor ptujskima humanitarnima organizacijama
Elektro Maribor že vrsto let pomaga humanitarnim organizacijam , ki delujejo na oskrbnem območju družbe in tudi na ta način izkazuje svojo družbeno odgovornost. Jesenski cikel dodeljevanja humanitarne pomoči so tokrat začeli s podelitvijo sredstev humanitarnima organizacijama, ki delujeta na območju Ptuja, in sicer so donacijo v višini po 1.800 evrov tokrat dodelili Območnemu združenju Rdečega Križa Ptuj in Dekanijski Karitas Ptuj-Zavrč.
Predsednik uprave družbe Elektro Maribor mag. Boris Sovič je ob podelitvi pomoči izpostavil, da družba Elektro Maribor že vrsto let finančno podpira delo lokalnih humanitarnih organizacij, saj je njihovo delo na območju severovzhodne Slovenije spričo zahtevnih socialnih razmer izjemnega pomena. 
Sekretarka Območnega združenja Ptuj Marija Cafuta, je ob zahvali za izkazano pomoč poudarila, da bodo glede na to, da pred začetkom šolskega leta dobivajo številne prošnje staršev za pomoč pri nakupu šolskih potrebščin, letošnjo donacijo v celoti namenili za sofinanciranje nakupa šolskih potrebščin socialno ogroženih otrok.
Irena Luci iz Dekanijske Karitas Ptuj – Zavrč pa je povedala, da bodo dobljena sredstva porabili za nabavo hrane, šolskih potrebščin in plačilo položnic najbolj ogroženih družin z njihovega območja.
Brane Janjič
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.