Omrežja

Prenova metodologije obračuna omrežnine in tarifnega sistema - javno posvetovanje

Agencija za energijo nadaljuje javno posvetovanje v okviru projekta prenove metodologije obračuna omrežnine in tarifnega sistema, ki ga izvaja v tesnem sodelovanju s konzorcijem EIMV in UP Comillas.

Prenova metodologije obračuna omrežnine in tarifnega sistema - javno posvetovanje

 

V okviru tretje predstavitve rezultatov projekta bodo podane informacije glede stanja na projektu, rezultatov primerjalnih analiz z uporabo novih metodologij in načrta nadaljnjih aktivnosti. Tretja predstavitev bo ponovno potekala v obliki spletne delavnice (GoToMeeting), in sicer v sredo 1. decembra s pričetkom ob 13. uri. Sodelovanje na delavnici bo mogoče samo na podlagi potrjenih prijav, ki jih agencija sprejema do vključno petka, 26. novembra na elektronski naslov posvetovanje.tarife@agen-rs.si. Zaradi tehničnih omejitev se lahko iz posamezne organizacije prijavita največ dva udeleženca. Udeležence bodo obravnavali po vrstnem redu prijav. Če bodo prosta mesta, lahko vključijo tudi dodatne udeležence. Na isti elektronski naslov pa lahko udeleženci že pred delavnico posredujejo svoja pričakovanja in morebitne predloge. (mb)

 

 

povzeto po sporočilu za javnost
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.