Energetika

Prva konferenca o veriženju podatkovnih blokov vse bliže

Do prvega strokovnega posveta na temo veriženja podatkovnih blokov s poudarkom na poslovnih priložnostih v energetiki le še teden dni.
Prva konferenca o veriženju podatkovnih blokov vse bliže
V Ljubljani bo prihodnjo sredo, 28. februarja, potekala prva konferenca o uporabi tehnologije veriženja podatkovnih blokov v energetiki. Ker gre za sorazmerno novo tehnologijo, ki si šele utira pot v različna področja našega življenja, bo vsekakor zanimivo slišati razmišljanja nekaterih vodilnih strokovnjakov s tega področja in odgovore na vprašanja, kako tehnologija veriženja podatkovnih blokov spreminja poslovne modele, katere so njene prednosti in slabosti ter kaj prinašajo prve izkušnje uporabe te tehnologije v praksi. 

 

Organizatorji pripravljajo tudi dve aktualni omizji z uglednimi strokovnjaki, ki bodo razgrnili svoje poglede na najbolj preča vprašanja s tega področja. Omizji, pa bosta hkrati tudi priložnost, da tudi sami zastavite kakšno zanimivo vprašanje, ki ga poraja to hitro razvijajoče se področje. Za uveljavitev določenih ugodnosti ob prijavi je na voljo le še nekaj dni, podrobnosti o programu in višinah kotizacije pa si lahko preberete na spletnem naslovu Prosperie. Vabljeni!


Brane Janjič
O avtorju