Termo energija

TEB prejela zahvalo za širjenje kulture DPP v Sloveniji

Termoelektrarna Brestanica je prejela Ekvilibov certifikat Družini prijazno podjetje in posebne zahvale za širjenje kulture družini prijaznega podjetja v Sloveniji.

TEB prejela zahvalo za širjenje kulture DPP v Sloveniji
Certifikat Družini prijazno podjetje in posebne zahvale za širjenje kulture družini prijaznega podjetja v Sloveniji je na prireditvi prevzela Bojana Kranjc, vodja kadrovske službe v TEB.

Ekvilib inštitut je predvčerajšnjim, na mednarodni dan družin, v Ljubljani podelil certifikate Družini prijazno podjetje in posebne zahvale za širjenje kulture družini prijaznega podjetja v Sloveniji. Termoelektrarna Brestanica - TEB je bila ena izmed devetih prejemnikov zahvale, ki jo je na prireditvi prevzela Bojana Kranjc, vodja kadrovske službe v TEB. Letos je Ekvilib inštitut podelil certifikate devetim novim podjetjem, in sicer štiri osnovne in pet naprednih certifikatov. Do danes je v tej družini certifikata že več kot 300 podjetij in organizacij.

Zadovoljstvo zaposlenih je ključnega pomena za rast in uspeh podjetja

S Termoelektrarne Brestanica sporočajo, da se zavedajo, da je za rast in uspeh podjetja ključnega pomena tudi zadovoljstvo zaposlenih. Certifikat družini prijazno podjetje poudarja družbeno odgovoren pristop delodajalca do zaposlenih. Sodelovanje z zaposlenimi nam kot delodajalcu pomaga izvajati ukrepe za boljše upravljanje s človeškimi viri s poudarkom na usklajevanju poklicnega in družinskega življenja zaposlenih.

Mare Bačnar
O avtorju