Jedrska energija

Visoko priznanje dr. Marku Čepinu

Dr. Marko Čepin s Fakultete za elektrotehniko prejemnik priznanja Evropskega združenja za varnost in zanesljivost (ESRA).

Visoko priznanje dr. Marku Čepinu

Prof. dr. Marko Čepin je v času predsedovanja združenju v obdobju od 2018 do 2022 pomembno prispeval k njegovi prepoznavnosti in kakovosti delovanja. Priznanje sta mu podelila prof. Michael Beer, novi predsednik ESRA, in prof. Maria Chiara Leva, predsednica Evropske konference za varnost in zanesljivost 2023 (ESREL 2023). Evropsko združenje za varnost in zanesljivost (ESRA) je združenje, v katerem sodelujejo najpomembnejše univerze, raziskovalni inštituti in profesionalne organizacije, ki se ukvarjajo z varnostjo in zanesljivostjo na različnih področjih. V združenju vsako leto od leta 1991 dalje organizirajo znanstveno konferenco ESREL (ang. European Safety and Reliability Conference). Na letošnji konferenci ESREL 2022, ki so jo organizirali od 28. avgusta do 1. septembra v Dublinu na Irskem, je sodelovalo več kot 500 strokovnjakov.

Vladimir Habjan
Vladimir Habjan
O avtorju

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.