Energetika

Zimske športne igre EDS na Krvavcu

Letošnje že 28. Zimske športne igre slovenskih elektrodistributerjev je organizirala Elektro Gorenjska. Potekale so na zasneženem Krvavcu in v zimskem športnem duhu povezale distributerje.

Zimske športne igre EDS na Krvavcu
Ekipa Elektra Gorenjske je pobrala tudi največ priznanj.

Slovenski elektrodistributerji vsako leto združijo moči na tradicionalnih športnih igrah, kjer se poleg športnega duha kujejo tudi trajne vezi med podjetji. Letošnje 28. zimske športne igre EDS, organizirane s strani Elektro Gorenjska, d.d., so potekale na idiličnem Krvavcu, kjer je njihova ekipa sijajno zastopala barve Gorenjske.


Športni uspehi na višavah
Ekipa Elektra Gorenjske se je izkazala z izjemnim dosežkom, saj je osvojila prvo mesto v skupni razvrstitvi. Skupaj so stopili na zmagovalni oder kar 21-krat, osvojili so 9 zlatih, 7 srebrnih in 5 bronastih medalij. Ta izjemen uspeh ne le utrjuje njihove športne zavezanosti, temveč tudi poudarja pomen povezovanja med elektrodistributerji. Za izjemno izvedbo igralnih disciplin na Krvavcu se ekipa EG zahvaljuje organizacijski ekipi in Rtc Krvavec. Posebno priznanje gre tudi ostalim ekipam, kot so Elektro Ljubljana d.d., Elektro Primorska d.d., Elektro Celje d.d., Elektro Maribor d.d., ELES in Informatika, ki so prispevali k nepozabni zimski izkušnji.

Trajna energija povezovanja
Za elektrodistributerje je bila verjetno še največja športna zmaga prav vzpostavitev trajnih vezi med podjetji. Športne igre so postale ne le kot priložnost za tekmovanje, ampak tudi prostor za izmenjavo idej, izkušenj ter gradnjo trajnostnih partnerstev. Zimske športne igre EDS na Krvavcu so tako ne le prinesle športnega uspeha, ampak tudi poudarile pomen povezovanja in sodelovanja v elektroenergetskem sektorju. Zmagoslavje na igrišču je le odraz trajne energije povezovanja, ki elektroenergetska podjetja združuje v skupnem cilju - ustvarjanju trajnostne energetike za čistejši svet.

Mare Bačnar
O avtorju