Novice

HESS doniral za otroke

Datum: 3. 7. 2019 Besedilo: Vladimir Habjan

Podprli so prizadevanja Miha Deželaka, ki je s svojim kvadrociklom v okviru akcije Deželak Junak prikolesaril v Brežice.

HESS doniral za otroke

"Tisti, ki jemljejo, po navadi niso srečni, srečni so tisti, ki dajejo." Dr. C. H. Burr. To je bilo geslo družbe HESS, da je z donacijo podprla otrokom dostop do morja. Priljubljeni radijski voditelj Miha Deželak se je namreč letos že petič odpravil na pot po Sloveniji, da bi omogočil čim več otrokom, ki jim starši tega ne morejo privoščiti, čofotanje v morju. S svojim kvadrociklom je v torek, 11. junija, v okviru akcije Deželak Junak prikolesaril v Brežice, kjer so ga pozdravili tudi zaposleni družbe HESS. Kot so zapisali v HESS, je večini od nas samoumevno, da gremo vsaj enkrat na leto na oddih na morje, mnogo pa je takšnih, ki so za morje le slišali in si ga žal ne morejo privoščiti. In ko so v družbi HESS slišali za omenjeno Deželakovo akcijo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste Polje, so sklenili, da z donacijo pomagajo priklicati nasmehe na otroške obraze tudi sami. Zato ker vsi nimamo enakih možnosti.

»V družbi HESS se zavedamo odgovornosti do širše družbene skupnosti, zaposlenih, njihovih družin, lokalnih skupnosti in okolja, v katerem aktivno delujemo in ga na določen način sooblikujemo, zato se s finančno podporo vključujemo v različne projekte, ki omogočajo napredek in večjo kakovost življenja prebivalcev na področju našega delovanja. Če le lahko, podpiramo široko in dolgoročno zastavljene družbeno koristne projekte, zato smo z veseljem sodelovali tudi v tej junaški akciji,« so še zapisali v HESS.

Oceni novico:
ocena: Article Rating (število glasov: 2, skupna ocena: 5)