Obnovljivi viri

Borzen otrokom podaril 150 okoljskih stripov »Figa ME briga: Stripi za večkratno uporabo«

Strip na zabaven in poučen način mladim približa tematiko trajnostne energije.

Borzen otrokom podaril 150 okoljskih stripov »Figa ME briga: Stripi za večkratno uporabo«

Borzen, slovenski operater trga z elektriko, je v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije socialno ogroženim otrokom podaril 150 poučnih stripov na temo trajnostne energije »Figa ME briga: Stripi za večkratno uporabo«.

Na Borzenu že vrsto let v okviru blagovne znamke Trajnostna energija delujejo na področju informiranja in ozaveščanja o pomenu učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije, področje trajnostne energije pa vidijo kot ključnega pomena za ohranjanje primernega okolja, ne le za nas, temveč tudi za življenja naših zanamcev. Prav s tem vodilom so v sodelovanju s slovenskimi striparji pripravili strip, s katerim otroci preko poučnih tematik pridobivajo nova znanja o okoljskih temah. Zbirko stripov na temo trajnostne energije “Figa ME briga: Stripi za večkratno uporabo” so brezplačno prejele tudi vse splošne in osnovnošolske knjižnice v državi.

Strip najdete na povezavi.

Polona Bahun
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.