Energetika

Energetika Ljubljana uporabnikom svetuje o virih energije

V okviru informacijske točke z naslovom Točka.Zate (pri Mestni občini Ljubljana) so bili junija zelo dejavni tudi svetovalci Energetike Ljubljana.  
Energetika Ljubljana uporabnikom  svetuje o virih energije

Obiskovalcem so svetovali v zvezi z izbiro zanje primernega ogrevalnega sistema, kot so med drugim omenili v zadnji številki revije Megavat.     

Svetovalci Energetike Ljubljana so obiskovalce informacijske točke popeljali tudi skozi postopke do priključitve na daljinsko ogrevanje ali na omrežje zemeljskega plina ter jim predstavili ugodnosti pri financiranju investicije v nov ali prenovljen ogrevalni sistem.

Ob tem so bili na voljo tudi za svetovanje v zvezi z ostalimi storitvami Energetike Ljubljana, obenem pa tudi za izpolnjevanje dokumentacije za pridobitev subvencij ter druge dokumentacije.  

Prednost osebni obravnavi posameznikov  

Kot ugotavljajo v Energetiki Ljubljana, se področje energetike zadnja leta zelo hitro spreminja. Predvsem so priča dinamičnim spremembam na trgu, prihodu novih dobaviteljev in ponudnikov energetskih storitev ter tudi vedno bolj ozaveščenim kupcem.

Tako se v njihovem Sektorju za uporabnike čedalje bolj osredotočajo na končne uporabnike in tiste storitve, ki bi uporabnikom kar najbolj ustrezale. Veliko pozornost namenjajo strokovno izvedenim postopkom in osebni obravnavi posameznikov.

Miro Jakomin
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.