Energetika

GEN-I na vrhu mednarodne ankete "Energy Risk Commodity Rankings 2024"

Skupina GEN-I je potrdila svojo moč na področju energetskih trgov z uvrstitvami v najnovejši globalni anketi "Energy Risk Commodity Rankings 2024". Ta lestvica je znana kot najobsežnejša in najvplivnejša v svetu energetskih trgov, kjer sodelujejo vodilni akterji panoge.

GEN-I na vrhu mednarodne ankete "Energy Risk Commodity Rankings 2024"

Anketa "Energy Risk Commodity Rankings" poteka vsako leto in vključuje širok spekter udeležencev, od trgovcev do borznih posrednikov. Letošnja anketa, ki je trajala od konca oktobra 2023 do konca januarja 2024, je pritegnila 1.716 sodelujočih iz energetskega sektorja. Udeleženci so lahko glasovali za tri podjetja po svoji izbiri na katerem koli trgu, na katerem so bila ta podjetja aktivna v preteklem letu. Glasovanje temelji na percepciji udeležencev, ki upoštevajo kriterije kot so zanesljivost, cena in kakovost izvedbe storitev.

Rezultati ankete "Energy Risk Commodity Rankings 2024" potrjujejo položaj skupine GEN-I kot enega od vodilnih akterjev na energetskih trgih in kažejo na zaupanje, ki ga njihovi poslovni partnerji polagajo vanje. Visoke uvrstitve v kategorijah, kot so kreativnost in inovacije, odražajo GEN-I-jevo sposobnost prilagajanja in napredovanja v dinamičnem tržnem okolju. Ta uspeh odraža tudi trdo delo in predanost zaposlenih ter poudarja pomen nenehnih naložb v raziskave in razvoj za ohranjanje konkurenčne prednosti.

S temi rezultati GEN-I nadaljuje svojo tradicijo uspešnosti in potrjuje svojo zavezo k zagotavljanju kakovostnih storitev svojim strankam v negotovih tržnih razmerah. Na regionalni ravni v Srednji in Vzhodni Evropi je GEN-I dosegel prvo mesto kot "Power Dealer" v Jugovzhodni Evropi in drugo mesto v Srednjevzhodni Evropi. Tretja mesta v Nemčiji in četrta mesta v Italiji na zahodnih trgih dodatno kažejo na njihovo uspešnost v širši evropski regiji.

 

Mare Bačnar
O avtorju