Energetika

Ženske v energetiki 24

Strokovno srečanje Ženske v energetiki, ki bo letos že tretje po vrsti, je namenjeno vključevanju čim širšega kroga deležnikov oziroma vseh, ki želijo prispevati k iskanju rešitev za čim učinkovitejši zeleni prehod in odgovorov na zahtevne aktualne energetske izzive.

Ženske v energetiki 24

Letošnje srečanje bo potekalo 7. marca v Ljubljani, svojo udeležbo pa je potrdila že cela vrsta zanimivih govork in govorcev, med njimi mag. Duška Godina iz Agencije za energijo, letošnja prejemnica naslova Inženirka leta Ljupka Vrteva, Mojca Markizeti, vodilna strokovnjakinja za trajnost in ESG, dr. Dejan Paravan, vodilni mož Gen energije, mag. Krešimir Bakič, izjemen poznavalec slovenske in svetovne energetike in še drugi.  Na dnevnem redu srečanja so vse aktualne teme, od uvedbe novega tarifnega sistema, prihodnje vloge vodika in baterij in trajnostnega poročanja do razprav o tem, kako opolnomočiti in aktivirati različne generacije in kadre za pospešeni zeleni prehod.
Srečanje, ki nosi naslov Ženske v energetiki,  je sicer namenjeno vsem ženskam in moškim, ki so pogumni in ambiciozni, sedanjim ter bodočim voditeljicam in voditeljem, ki zaupajo rezultatom in številkam raziskav o mnogo večji uspešnosti podjetij in organizacij, kjer že živijo vrednoto vključevanja, in ki verjamejo, da za nove izzive poslovno uspešnega zelenega prehoda potrebujemo nove poslovne modele, pa tudi inženirkam in inženirjem ter številnim drugim zaposlenim v zaledju energetskih družb in industrije, ki so nosilci sprememb. Več podrobnosti o dogodku in ugodnostih za zgodnejše prijave najdete na spletni strani konference. Ne zamudite!

Brane Janjič
O avtorju