Energetika

ELES nominiran za energetskega prvaka na Energy Awards v Londonu

Uspešno krizno komuniciranje v času epidemije je družbi ELES prineslo nominacijo na mednarodno priznani podelitvi energetskih nagrad.

ELES nominiran za energetskega prvaka na Energy Awards v Londonu

Podelitev nagrad je potekala 22. septembra 2021 v londonski hiši Grosvenor, kjer so obeležili inovativnost in domišljijo, najboljšo poslovno prakso in energetsko odličnost. ELES je nominacijo prejel za izjemne dosežke kriznega komuniciranja v času zaprtja gospodarstva zaradi epidemije. Delavce je bilo treba v tem času zaščititi, da je oskrba omrežja delovala 100-odstotno in nemoteno. Nalogo je ELES opravil z odliko.

Nagrade so podeljevali v devetnajstih kategorijah. Za energetskega prvaka leta med epidemijskem zaprtjem si je družba ELES nominacijo delila z uglednimi svetovnimi podjetji, kot so: Co-op Power, DMG Delta, National Grid, Mohammed AIGhazal - Saudi Aramco, Robert Diamond Ingleton Wood, Dr. Abdulaziz Al-Qasim, Nottingham City Council, Cadent and ULC, Pipeline Robotics, National Energy Action's Warm and Safe Homes advice team in Kieron Drew - Galloper Offshore Wind Farm, ki je nagrado na koncu osvojila.

Nagrade Energy Awards so v svetu energetike uveljavljene kot dogodek, ki zajema ključne akterje v energetski industriji preteklega leta. Vsako leto slavijo dosežke energetske industrije pred občinstvom 500 energetskih strokovnjakov, od dobaviteljev do posrednikov in ponudnikov tehnoloških rešitev.

Mare Bačnar
O avtorju

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.