Miro Jakomin
/ Categories: e-mobilnost

Na Jesenicah postavili novo e-polnilnico

Gorenjske elektrarne (hčerinska družba Elektro Gorenjska) trenutno upravljajo z 18 električnimi polnilnicami na Gorenjskem.

Prvotna električna polnilnica, ki je bila locirana na tržno manj zanimivi lokaciji v stanovanjskem naselju Hrenovica, je sedaj nadomeščena z novo e-polnilnico na dostopnejši lokaciji pri trgovskem centru Merkur.

»Cilj razvoja električne mobilnosti je le-to približati uporabnikom na primernih in frekventnih lokacijah, pojasnjuje doc. dr. Drago Papler, zaposlen v družbi Gorenjske elektrarne, kjer se ukvarja s svetovanjem na področju raziskav, razvoja, kakovosti in upravljanja z energijo.

Družba Gorenjske elektrarne se vključuje v potrjeno strategijo družb v Skupini Elektro Gorenjska, ki sledi ciljem tudi na področju električne mobilnosti. V tem okviru si Gorenjske elektrarne tudi letos aktivno prizadevajo za povečanje uporabe polnilne infrastrukture na njihovem območju in električne polnice povezati v sistem upravljanja.  

 

Previous Article Novih 750 milijonov evrov za evropske infrastrukturne projekte
Next Article Blockchain in nove tehnologije v energetiki 19
Print
1806
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.