Porabimanj  - 2. generacija energetskega svetovalca
Miro Jakomin
/ Categories: Energetika

Porabimanj - 2. generacija energetskega svetovalca

Po sporočilu agencije Informa Echo vam nov energetski svetovalec Porabimanj brezplačno izračuna možne prihranke pri ogrevanju, klimatizaciji, električnih napravah in avtomobilskem prevozu. Z neodvisnimi izračuni in strokovnimi nasveti je nepogrešljiv, ko se odločate o investicijah.  

Ko seštejete račune in položnice, ki jih mesečno plačujete za ogrevanje, električno energijo in gorivo bo večina ugotovila, da je skupni strošek za energijo na drugem mestu za hrano v strukturi stroškov vašega gospodinjstva. Zato je smiselno, da ste pri investicijah v prenovo stavb, pri menjavi ogrevalnega sistema ali pri nakupu klimatske naprave, gospodinjskih in drugih električnih aparatov in avtomobilov pozorni na porabo energije.  

Novega svetovalca vzpostavil neodvisni tim energetskih strokovnjakov

To pa za mnoge predstavlja obremenitev zaradi pomanjkanja kredibilnih informacij in časa. Svetovalca Porabimanj je vzpostavil neodvisni tim strokovnjakov s področja energetike, gradbene fizike, komuniciranja, spletnega oblikovanja in programiranja, da vas vodi do najboljših rešitev in prihrankov pri energiji, pojasnjujejo v agenciji Informa Echo.  

Trg ponuja vedno več virov energije, storitev in opreme, ki omogočajo manjšo porabo energije. Kaj pa se vam najbolj splača in da je rešitev tudi okolju prijazna pa je velikokrat težko ugotoviti. S svetovalcem Porabimanj so odločitve glede investicij v ukrepe zmanjšanja porabe energije enostavnejše. Na podlagi podatkov o vaši enoti, ki jih vnesete, vam svetovalec za vsako izbrano rešitev izračuna prihranke glede na vaše obstoječe stanje porabe energije, emisije CO2 in stroške, ki jih plačujete za energijo.  

Ob tem vam izračuna okvirno ceno izbrane investicije in vračilno dobo v kateri se vam bo investicija povrnila glede na manjše stroške, ki jih boste plačevali za energijo. S tem vam prihrani veliko časa in truda, ko se prebijate skozi številne ponudbe predno ugotovite kaj vam ustreza, med drugim sporočajo iz Agencije Informa Echo.  

Več o tem na www.pozitivnaenergija.si

Previous Article RWE dosegel cilje za leto 2015
Next Article ZENS predlaga postavitev E-polnilnic
Print
852
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.