V Elektru Maribor pripravljeni na najhujše
Brane Janjič
/ Categories: Energetika

V Elektru Maribor pripravljeni na najhujše

Elektro Maribor je v skladu z Načrtom zaščite in reševanja elektroenergetskih objektov in naprav ob naravnih in drugih nesrečah  zaradi razglašenega oranžnega alarma začel izvajati predvidene aktivnosti, ki vključujejo tudi visoko pripravljenost vseh vzdrževalnih ekip. Kot so sporočili iz Elektra Maribor, zaradi možnih izjemnih količin snega (te naj bi po napovedih v tem delu Slovenije dosegle do 60 centimetrov in več) in močnega vetra obstaja večja verjetnost poškodb in rušenja nadzemnih električnih vodov.
Zato vse prebivalce na njihovem oskrbovalnem območju znova opozarjajo, da naj se ne dotikajo pretrganih vodnikov, saj so v izjemnih okoliščinah ti lahko pod napetostjo. Hkrati jih prosijo, da naj v primeru takšnih dogodkov nemudoma obvestijo Informacijski center Elektra Maribor oziroma 24-urni servis za prijavo okvar in motenj na omrežju na brezplačno številko 080 21 05. (bj)
Previous Article Vsaka ladja je ogromen agregat energije!
Next Article Prihodnost je v energetiki aktivnega odjemalca
Print
1077
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.