Novice

Posveta Nove tehnologije v energetike in Future Emobility Show prestavljena

Datum: 10. 3. 2020 Besedilo: Brane Janjič

Organizatorji obeh prireditev so sporočili, da so se zaradi trenutnih razmer povezanih s širjenjem koronavirusa odločili, da dogodke prestavijo.

Posveta Nove tehnologije v energetike in Future Emobility Show prestavljena

V Ljubljani bi morali v kratkem potekati dve zanimivi prireditvi povezani z novimi tehnologijami v energetiki ter dogajanji na področju e-mobilnosti, a so se organizatorji po tehtnem premisleku in glede na trenutne okoliščine odločili, da jih odpovejo oziroma prestavijo. Tako so nam iz Prosperie sporočili, da se je programski svet konference odločil, da je vztrajanje pri organizaciji konference Nove tehnologije v energetiki 20, ki je bila predvidena za 19. marec, v danih razmerah preveč tvegano ter, da so se zaradi skrbi za zdravje ter varnosti vseh udeležencev, kot tudi že sprejetih ukrepov sveta za nacionalno varnost, ki se bodo lahko še stopnjevali, odločili, da konferenco prestavijo. Kot so še sporočili, bodo glede na veliko zanimanje udeležencev konferenco organizirali takoj, ko bodo to razmere dovoljevale, pri čemer že oddane prijave ostajajo veljavne.

Zaostrovanje razmer povezanih s širjenjem koronavirusa je botrovalo tudi odločitvi organizatorjev Future Emobility Showa, ki so še pred kratkim upali, da jim bo dogodek z dodatnimi ukrepi vendarle uspelo speljati, a so ga zdaj žal morali odpovedati. Kot so sporočili, bodo del dogodka, ki se je nanašal na konferenco o e-mobilnost v lokalnih skupnostih, prestavili na konec oktobra in jo bodo izvedli v povezavi s 7. simpozijem Emobility, druge specializirane konference, ki naj bi potekale v času med 25. in 27. marcem, pa so prestavili na prihodnjo pomlad.

Oceni novico:
ocena: Article Rating (število glasov: 1, skupna ocena: 5)