Agencija za energijo dobila začasno vodstvo
Polona Bahun
/ Categories: Energetika

Agencija za energijo dobila začasno vodstvo

Svet Agencije za energijo je po nenadni smrti direktorice mag. Irene Praček, ki je agencijo vodila vse od leta 2004, včeraj imenoval vršilko dolžnosti direktorja.

To nalogo je za obdobje šestih mesecev prevzela Duška Godina, univerzitetna diplomirana pravnica, ki je v agenciji zaposlena od leta 2005 kot svetovalka direktorice in pozneje tudi vodja pravne službe. Bila je svetovalka direktorice pri sprejemanju vseh ključnih odločitev energetskega regulatorja, pomembno vlogo pa ima tudi pri oblikovanju slovenske energetske zakonodaje, še posebej pri pripravah zadnjega energetskega zakona in njegovem sprejemanju.

Duška Godina je rojena leta 1971 in ima 18 let delovne dobe. Njena prva zaposlitev je bila v letih od 1997 do 1999 na Višjem sodišču v Mariboru, od leta 2000 pa do leta 2005 je bila zaposlena v državni upravi, in sicer na Ministrstvu za malo gospodarstvo in turizem kot višja specialistka za pravno področje in nato na Javnem skladu RS za razvoj malega gospodarstva, kjer je bila vodja službe za pravne in splošne zadeve. (pb)

Previous Article Mag. Janez Kopač ostaja na čelu Sekretariata Energetske skupnosti
Next Article Soglasje glede financiranja razgradnje NEK
Print
1170
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.