Mag. Aleksander Mervar prejel nagrado za menadžerja desetletja
Brane Janjič
/ Categories: Energetika

Mag. Aleksander Mervar prejel nagrado za menadžerja desetletja

V Sarajevu je konec tedna potekala tradicionalna prireditev, letošnja je bila že 34., na kateri podeljujejo prestižne nagrade Evropske neodvisne agencije, časopisa Euromanager in Evropskega združenja managerjev iz Sarajeva. Za nagrade v različnih kategorijah je bilo letos nominirano več kot tisoč kandidatov iz jugovzhodne in srednje Evrope, najuspešnejšim, ki prihajajo iz 15 držav, pa so za uspehe na različnih področij skupaj podelili 22 nagrad.

Med nagrajenci je tudi direktor Elesa mag. Aleksander Mervar, ki je prejel priznanje za menadžerja desetletja. Omenjeno nagrado podeljujejo poslovnežem, ki so že nekajkrat prejeli priznanja za najmenadžerja in so v minulem desetletju nanizali vrsto poslovnih uspehov.

V okviru prireditve je sicer potekal tudi mednarodni poslovni forum, na katerem so razpravljali o razvojnih priložnostih regije, možnostih širšega regionalega povezovanja ter posledicah brexita na ekonomijo držav JV in srednje Evrope.

Iz Slovenije so nagrade v različnih kategorijah prejeli še koprski župan Boris Popovič, Mednarodni inštitut za bližnjevzhodne in balkanske študije Ifimes oziroma direktorja Zijad Bećirović in Aljafa Bakhayar ter predsednik uprave BTC iz Ljubljane Jože Mermal, ki je najvišjo managersko nagrado za življenjsko delo prejel za projekt Mesto v mestu.

 

 

Previous Article Sredstva za bazen HE Brežice le zagotovljena
Next Article V teku izdelava projektne dokumentacije za HE Plave I
Print
1644
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.